Dato Lørdag d. 13. november 2021, kl. 10:00

10.00 Velkomst

10.05 Foredraget Fuld frihed - eller pengene tilbage

ved Ole Kobbelgaard.

Frihed er det bedste guld, sådan tænker de fleste vel i dag, og sådan synger vi da også i fx højskolesangbogen. Og med megen rette.

Men selve vores forståelse af frihedsbegrebet har undergået en stor forvandling gennem de seneste århundreder.

11.30 Frokost

12.45 Foredraget Vild Opstandelse

ved Iben Krogsdal.

I dag mangler mange mennesker et religiøst sprog, også selv om de opfatter sig som kristne eller i hvert fald kulturkristne. Det er fatalt, for sproget kan være med til at åbne og udvide virkeligheden. Hvordan kan nye salmer være med til at gen oplive et religiøst sprog? Og hvad kan kristendommen egent- lig sige os i dag - på moderne dansk?

14.15 Kaffe og kage

14.45 Musik med Duo Grimal/Lindgren.

Musikerne Lene Grimal og Erling Lindgren giver dig en medrivende musikalsk oplevelse, når de spiller den spændende og utraditionelle kombination af saxo- fon, orgel og klaver, der såvel klangligt som repertoire- mæssigt giver muligheder for en stor spændvidde i musikken.